Over ons

Twinset Design wordt geleid door tweelingzussen Erica en Marina Pels. Vier handen op één buik, een onverbrekelijk setje! Wij komen uit een non-conformistisch, warm en hecht gezin met nog drie oudere broers. Vaak werden we gezien als die rare familie van de buurt. Wat een compliment!

Gezonde eigendunk werd aangemoedigd. Boven het maaiveld uitsteken is toegestaan, maar teveel eigen roem stinkt wel. Malle gekkigheid is goed, maar niet ten koste van anderen. Zelfspot en jezelf vooral niet te serieus nemen zijn goede eigenschappen en een ander zijn succes gunnen maakt je een beter mens. Je fantasie gebruiken en onbevooroordeeld kijken, luisteren en ervaren werd altijd gestimuleerd.

Deze waarden passen wij ook toe in ons bedrijf. We hopen dat het een fijne, ongedwongen en stimulerende ontmoetingsplek is voor iedereen met creatieve ambities en ideeën. Door een interessant assortiment materialen voor diverse creatieve disciplines, gezellige workshops en cursussen, goed advies, leuke tips en voorbeelden willen we mensen inspireren om hun creativiteit naar een hoger niveau te tillen.

Natuurlijk willen wij en anderen ook van uw ervaringen leren. Daarom is er op onze website altijd plaats om uw werk met iedereen te delen.

We ontmoeten u heel graag in onze winkel met een lekker kopje koffie of thee.

 

Erica en Marina Pels.