Kunst

Even voorstellen: Erica Pels

Erica Pels

Erica Pels,

Ik ben voornamelijk een autodidact met een brede interesse in verschillende vormen van beeldende kunst. Ik volg ook regelmatig opleidingen bij andere kunstenaars en instellingen om niet vast te lopen door gebrek aan materialenkennis en technische vaardigheden.

Ik heb mezelf nooit precies afgevraagd waarom ik kunst wil maken en of het al gelukt is. Het creatieve proces zelf maakt mij gewoon gelukkig, ik kan niet zonder. Eerst volop kijken, luisteren, voelen en proeven. Daarna de oorspronkelijke beelden en vormen herscheppen tot een acceptabele afspiegeling van je emoties en fantasie. Geweldig als je dan verrast wordt door wat je handen hebben gemaakt.

ik heb mezelf ook nooit precies afgevraagd wat kunst is, er zijn zoveel definities van! Iets wat je maakt vanuit je hart, iets waar je naar kijkt met je hart, iets waarmee je iemand raakt in zijn hart, dat is kunst voor mij. De mens, flora en fauna zijn mijn inspiratie. Het lelijke, het mooie, het harde en het zachte, het vrolijk opbeurende, het beangstigende, het levende en het dode. Ik laat mij erdoor verwonderen. Daardoor werk ik graag met organische vormen en natuurlijk voorkomende materialen. Graag laat ik er ook natuurelementen op los, zoals water, wind en vuur.

ik maak kunst voor allen die ik lief heb en iedereen, die van schoonheid houdt.

 

Erica Pels

Galerie

Bomen

Mandvormen

Sculpturen

Lichtobjecten